Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


a_halal_kastelya

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
a_halal_kastelya [2015/06/30 11:28]
gravis [A Halál kastélya]
a_halal_kastelya [2015/06/30 11:31] (aktuális)
gravis [A Halál kastélya]
Sor 31: Sor 31:
 Délen, a sötét fal mögött, egy ládában van a kék drágakő. No ide kell az árnyékút. Délen, a sötét fal mögött, egy ládában van a kék drágakő. No ide kell az árnyékút.
  
-Ha mindez megvan, akkor csak be kell helyezni a drágaköveket a kardba(''​osszerak kard''​),​ és azonosítani kell az új fegyverünket. Az azonosításra csak egy kellően hatalmas mágus képes.+Ha mindez megvan, akkor csak be kell helyezni a drágaköveket a kardba(''​osszerak kard''​),​ és azonosítani kell az új fegyverünket. Az azonosításra csak egy kellően hatalmas ​**mágus** képes.
  
 Ha megvan a Halál kardja, verjük vele agyon azt az idegesítő lidércet, akit még halál pálcával sem lehet megölni, és adjuk oda a gnómnak a maradék pálcánkat. Ha pechesek vagyunk, hoztunk magunkkal egy gnómot is, ekkor kérjük meg a kollégát hogy adja ki az ''​ad palca gnom_kastely''​ parancsot. A gnóm cserébe ad egy, azaz egy darab halál medált. Ha türelmesen várunk, rájön hogy azért ennél többet érdemlünk,​ és kiszór elénk annyi medált, ahányan még nem kaptak a csapatból. Ha megvan a Halál kardja, verjük vele agyon azt az idegesítő lidércet, akit még halál pálcával sem lehet megölni, és adjuk oda a gnómnak a maradék pálcánkat. Ha pechesek vagyunk, hoztunk magunkkal egy gnómot is, ekkor kérjük meg a kollégát hogy adja ki az ''​ad palca gnom_kastely''​ parancsot. A gnóm cserébe ad egy, azaz egy darab halál medált. Ha türelmesen várunk, rájön hogy azért ennél többet érdemlünk,​ és kiszór elénk annyi medált, ahányan még nem kaptak a csapatból.
a_halal_kastelya.txt · Utolsó módosítás: 2015/06/30 11:31 szerkesztette: gravis