Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


feketemagus

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
Utolsó változat Következő változat mindkét oldalon
feketemagus [2018/08/30 16:22]
orgul [Felszereles]
feketemagus [2018/08/30 17:15]
orgul [Feketemagus varazslatok]
Sor 63: Sor 63:
  
 Jo tanacs: mielott elkezded gyurni a feketemagusod,​ ha rendelkezesre all penz, tanuld ki ezeket a maxig, es utana fejleszd a karaktert, mert ezek lassan fejlodnek maguktol varikon at. Jo tanacs: mielott elkezded gyurni a feketemagusod,​ ha rendelkezesre all penz, tanuld ki ezeket a maxig, es utana fejleszd a karaktert, mert ezek lassan fejlodnek maguktol varikon at.
 +A legjobb megoldas az, ha gyorsan elmesz a tulvilagra es addig csinalod ujra a karakteredet,​ ameddig azt a varit nem kapod, amivel jatszani szeretnel. Ezt ugyanis kesobb mar nem lehet megvaltoztatni es kellemetlen,​ ha egy 10 napos karakternel olyat dob, ami nem szimpatikus.
  
 ** anatomia ** ** anatomia **
Sor 126: Sor 127:
 Tovabba nem mindenfele hullat leszel kepes feltamasztani eleinte. Minel jobb a kepzettseged,​ annal erosebb lenyek hullajat is fel leszel kepes tamasztani. Tovabba nem mindenfele hullat leszel kepes feltamasztani eleinte. Minel jobb a kepzettseged,​ annal erosebb lenyek hullajat is fel leszel kepes tamasztani.
  
-Peldaul Tharnys hullajanak a feltamasztasahoz valoszinuleg meg a 101-es szint sem lesz eleg. Erdemes ezt kifejleszteni,​ hogy ezzel ne legyen gond, es eleg gyorsan is megy+Peldaul Tharnys hullajanak a feltamasztasahoz valoszinuleg meg a 101-es szint sem lesz eleg. Erdemes ezt kifejleszteni,​ hogy ezzel ne legyen gond, es eleg gyorsan is megy
 + 
 +150-re erdemes fejleszteni. Itt mar mindenbol elsore remek zombit fogsz kesziteni. Bar fejlodik tovabb is.
  
 **eletero szivas**: **eletero szivas**:
Sor 134: Sor 137:
   Mana: 60   Mana: 60
  
-eleterot ​orozhatsz el vele ellenfeledtol. A sebzese viszonylag csekely, DE ha mar megtanultad a vampirkez varazslatot,​ es az eleteroszivas szintje mar Merlin menekul!!, olyan tempoban tolti vissza az elet- es varazserodet,​ hogy szinte pihenned sem kell ket oles kozt.+Eleterot ​orozhatsz el vele ellenfeledtol. A sebzese viszonylag csekely, DE ha mar megtanultad a vampirkez varazslatot,​ es az eleteroszivas szintje mar Merlin menekul!!, olyan tempoban tolti vissza az elet- es varazserodet,​ hogy szinte pihenned sem kell ket oles kozt
 + 
 +250-re fejlesztve tokeletesen fog mukodni a vampirkezed. 450-re kinyomva alacsony szinten a direktbe kiadott parancs a maximumot fogja sebezni, igy remortok utan ezzel lehet majd haladni, amig nincs szellemkez.
  
 **gyogyulas:​** **gyogyulas:​**
Sor 142: Sor 147:
    
 Kulteruleten elszivhatod a bokrok eleterejet, ezzel is gyogyitva magadat. Kevesen rohangalnak ki kulteruletre ket oles kozott egy kis bokor szivogatasra. Kulteruleten elszivhatod a bokrok eleterejet, ezzel is gyogyitva magadat. Kevesen rohangalnak ki kulteruletre ket oles kozott egy kis bokor szivogatasra.
 +
 +Mivel a testet nem regeneralja,​ igy ez a fajta gyogyulas csupan egy illuzio. Jelenleg teljesen felesleges parancs. Szerintem javaslatokat varnak a mukodesere a wizardok, vagy a fene se tudja.
  
 Ezeken kivul kapsz meg egy parancsot, ami nem szerepel a varazslatlistaban,​ de megis: Ezeken kivul kapsz meg egy parancsot, ami nem szerepel a varazslatlistaban,​ de megis:
Sor 150: Sor 157:
   Varazsszavai:​ Frewahr ateban mhkravl bonal   Varazsszavai:​ Frewahr ateban mhkravl bonal
   ​   ​
-Ezzel a paranccsal idezhetsz magadnak egy ketkezes zuzofegyvert,​ feketemagusnak ez A FEGYVER. Ahogy leped a szinteket, veled egyutt lesz egyre erosebb. Pihenes kozben gyorsabban toltodik a manad ha a kezedben fogod. Fel is toltheted a '​feltolt bot' paranccsal, a bele toltott eleteroszivas harc kozben fog elsulni. Ha tultoltod, a botod megsemmisul. A bot mellett egy szellemet is idezhetsz, aki harc kozben segit teged.+Ezzel a paranccsal idezhetsz magadnak egy ketkezes zuzofegyvert,​ feketemagusnak ez A FEGYVER. Ahogy leped a szinteket, veled egyutt lesz egyre erosebb. Pihenes kozben gyorsabban toltodik a manad ha a kezedben fogod. Fel is toltheted a '​feltolt bot' paranccsal, a bele toltott eleteroszivas harc kozben fog elsulni. Ha tultoltod, a botod megsemmisul. A bot mellett egy szellemet is idezhetsz, aki harc kozben segit teged (atveszi neha az uteseket, de harc utan eltunik es eleg sok mana).
  
 Tovabbi varazslatokat a Varazskonyvbol tanulhatsz megfelelo szinttel, jatekidovel es intelligencaval,​ illetve nehanyat magadnak kell megszerezned. Tovabbi varazslatokat a Varazskonyvbol tanulhatsz megfelelo szinttel, jatekidovel es intelligencaval,​ illetve nehanyat magadnak kell megszerezned.
Sor 179: Sor 186:
  
 Megszerzese:​ A Varazskonyvnel 'olvas A repules muveszete'​. Megszerzese:​ A Varazskonyvnel 'olvas A repules muveszete'​.
 +
 +Amikor meghalsz, ennek a segitsegevel tudsz eljutni a feketemagusok feltamadohelyere.
 +Alapertelmezetten rettentoen sok kitartast es magikus pontot emeszt fel egy ilyen utazas. Merlin felett viszont mar kezd kezelheto lenni az ilyen igenye. 100 kitartasnal es 100 manapontnal akkor sem fog kevesebbet levonni persze.
  
 **szellemkez:​** **szellemkez:​**
Sor 196: Sor 206:
  
 A lelektelen fog meg a szellemkezre valamennyi bonuszt kapni. A lelektelen fog meg a szellemkezre valamennyi bonuszt kapni.
 +
 +Sotet alapu magiatipussal sebez, es koronkent elnyomhato.
  
 **vampirkez:​** **vampirkez:​**
  
   Hasznalat: vampirkez   Hasznalat: vampirkez
-  Maximum szint: - (500-ig erdemes fejleszteni)+  Maximum szint: - (250-ig erdemes fejleszteni ​hozza az eleteroszivast)
   Varazsszavai:​ ?   Varazsszavai:​ ?
   Mana: 60-80   Mana: 60-80
   ​   ​
 A hatalmas feketemagusok - tovabbfejlesztve a vampirok legendas kepesseget - kezeiket megbuvolve, csupan egyszeru erintessel is kiszivhatjak az eleterot ellenfelukbol. Az energiak zavartalan aramlasat biztositando,​ a varazslat idotartama alatt nem foghatnak fegyvert kezeikben. A hatalmas feketemagusok - tovabbfejlesztve a vampirok legendas kepesseget - kezeiket megbuvolve, csupan egyszeru erintessel is kiszivhatjak az eleterot ellenfelukbol. Az energiak zavartalan aramlasat biztositando,​ a varazslat idotartama alatt nem foghatnak fegyvert kezeikben.
 +
 +Ennek segitsegevel oles kozben tobbet gyogyulsz, mint amennyit fogyasztasz. Pihenes nelkul lehet vele haladni. Ha magas az erod es a keziharcod (vampir amulett!), akkor a sebzesed is kiemelkedo lesz mellette.
  
 [[vampirkez varazslat megszerzese|Megszerzes]] [[vampirkez varazslat megszerzese|Megszerzes]]
Sor 218: Sor 232:
   megtapasztalhatja,​ hogy mit is jelent szinte sebezhetetlennek lenni.   megtapasztalhatja,​ hogy mit is jelent szinte sebezhetetlennek lenni.
  
-Feketemagusnak ez A VeDoVARaZSLAT. Ha nem is fenyvert demoni jellemre, de igen jol felfogja a sebzest.+Feketemagusnak ez A VEDOVARAZSLAT. Ha nem is fenyvert demoni jellemre, de igen jol felfogja a sebzest.
  
 Megszerzese:​ Megszerzese:​
Sor 234: Sor 248:
   Mana: 30   Mana: 30
  
-Segitsegevel elojeleket kuldhetsz leendo aldozatodnakSemmilyen negativ hatasa nincsen, elpazarolt manaMagadra ​is felhasznalhatod ezt parancsotViszont jol lehet gyakorolni rajta az ''​elfelejt varazslat''​ parancsot+Regebben ez egy hasznalhatatlan parancs voltMa viszont eleg univerzalissa valtEloszor ​is rontja ​sajat jellemedet, amikor magadra mondodEzen felul a latomasok, amik jonnek belole felporgetik ​az anyagcseret. Ennek az a kovetkezmenye,​ hogy azonnal ehes es szomjas leszel. Raadasul ez minden tovabbi nelkul masra is elmondhato
 +Magadra 90-es variszintnel mar maxos, de masokra korlatlanul fejlesztheto. 2000 korul a teljesen jollakott aldozat is egycsapasra farkasehesse valtozik.
  
 **Hatalom:​** **Hatalom:​**
Sor 259: Sor 273:
 Segitsegevel eltuntetheted a feleslegesse valt dolgaidat, hullakat. Arra figyelj, hogy ezt ne az oltarnal tedd, mert a meltatlan aldozat a szellemek bosszujat vonhatja a fejedre. A pokolba jutashoz bizony nagyon jo aldozatra lesz szukseged, ehhez erdemes tenylegesen ertekes targyakat aldoznod, ilyenek peldaul a virag medal, Orion landzsaja, Xerkos kardok, es meg hosszu a lista. Segitsegevel eltuntetheted a feleslegesse valt dolgaidat, hullakat. Arra figyelj, hogy ezt ne az oltarnal tedd, mert a meltatlan aldozat a szellemek bosszujat vonhatja a fejedre. A pokolba jutashoz bizony nagyon jo aldozatra lesz szukseged, ehhez erdemes tenylegesen ertekes targyakat aldoznod, ilyenek peldaul a virag medal, Orion landzsaja, Xerkos kardok, es meg hosszu a lista.
  
 +Amellett, hogy a felaldozott targy erteketol fuggoen a jellemedet is rontja, meg kitartast is ad. Kelloen magas szinten pedig koronkent egyre tobbet lehet majd ismetelni.
  
 **Sotet:** **Sotet:**
Sor 300: Sor 315:
 arthatunk a jo szolgainak, legyengitve oket. arthatunk a jo szolgainak, legyengitve oket.
  
 +A terulet rontashoz 260-as szint korul lesz a maximumon. A sorvasztas is a rontas varazslatot hasznalja.
  
 **Aura:** **Aura:**
Sor 319: Sor 335:
   Mana: 170   Mana: 170
   ​   ​
-Csokkenti az ellenfel vedekezeset ​es tamadasat akar 10-15 ponttal is, igy Te nagyobbat sebzel, ellenfeled pedig kevesebbet. Vampirkezzel kombinalva erosebb ellenfelnel is tobb eletero es magiapont fog visszajonni,​ erosebb ellenfelekkel szemben megterul.+Csokkenti az ellenfel vedekezesettamadasat ​es keziharcat ​akar 10-15 ponttal is, igy Te nagyobbat sebzel, ellenfeled pedig kevesebbet. Vampirkezzel kombinalva erosebb ellenfelnel is tobb eletero es magiapont fog visszajonni,​ erosebb ellenfelekkel szemben megterul
 +Ezen felul erzekenyseget alakit ki a tuz es a sotet irant. Ez pont kellemes, hiszen a feketemagus epp ezekkel kombinal.
  
  
Sor 330: Sor 347:
   ​   ​
 Bizonyos iskolakat erzekenyen erint a jellemromlas,​ mint a papokat, vandorokat, ellenuk erdemes ezzel (is) inditani. Tovabba a halalvarazs sikeret is segiti a demoni jellem. Bizonyos iskolakat erzekenyen erint a jellemromlas,​ mint a papokat, vandorokat, ellenuk erdemes ezzel (is) inditani. Tovabba a halalvarazs sikeret is segiti a demoni jellem.
 +2000 koruli karhozattal a szentekbol is demoni keszul, csupan egyetlen varazslattol. Nem feltetlenul kell ekkorara kinyomni, hiszen koronkent halmozhato.
  
  
Sor 342: Sor 360:
  
 Teruletre vagy egyetlen ellenfelre hato varazslat, ami mergezi az ellenfeleket. Ilyenkor a legrosszabb amit tehetnek hogy megprobaljak kialudni a mergezest, ezzel orok alomba merulnek. Mielott vadul kodolni kezdenel, erdemes tajekozodni az aktualis torvenyekrol. Teruletre vagy egyetlen ellenfelre hato varazslat, ami mergezi az ellenfeleket. Ilyenkor a legrosszabb amit tehetnek hogy megprobaljak kialudni a mergezest, ezzel orok alomba merulnek. Mielott vadul kodolni kezdenel, erdemes tajekozodni az aktualis torvenyekrol.
 +Teruletre hasznalva figyeljunk oda, mert ha valaki testorokkel rendelkezik,​ akkor azok ugrani fognak ra. Normal jatekost is lehet vele mergezni, ha az 45. szintet elerte es nem henye jelentos ideje a jatekban.
  
 **Sorvasztas:​** **Sorvasztas:​**
Sor 353: Sor 371:
   Mana: 80   Mana: 80
   ​   ​
-Csokkenti az ellenfel erejet, igy kisebbeket fog sebezni ​RaD. Harcosok, Csontsarkany es tarsai ellen kihagyhatatlan.+Csokkenti az ellenfel erejet ​(8-al), igy kisebbeket fog sebezni ​RAD. Harcosok, Csontsarkany es tarsai ellen kihagyhatatlan. ​160-as rontas varazslat szukseges hozza. 
  
 **Tetszhalal:​** **Tetszhalal:​**
Sor 364: Sor 383:
  
 Az altalad asott sirba fekudve gyorsabban regeneralodsz. Mig a sirban fekszel, tehetetlensegre vagy karhoztatva. Pozitiv hatasa, hogy meregtelenit,​ akar kezdo szinten is. Viszont a negativ hatasa, hogy lathato maradsz a teruleten. Tovabba jelenleg felebredni sem lehet az alvasbol. Az altalad asott sirba fekudve gyorsabban regeneralodsz. Mig a sirban fekszel, tehetetlensegre vagy karhoztatva. Pozitiv hatasa, hogy meregtelenit,​ akar kezdo szinten is. Viszont a negativ hatasa, hogy lathato maradsz a teruleten. Tovabba jelenleg felebredni sem lehet az alvasbol.
 +Mivel ez egy magikus alvas, ezert ha eleget gyakoroltad,​ akkor egyetlen tick is eleg lesz idovel, hogy teljesen kipihenve ebredj.
  
 **arnyekut:​** **arnyekut:​**
Sor 442: Sor 462:
   Mana: 70   Mana: 70
   ​   ​
-eteleket ​es italokat lehet mergezove tenni a segitsegevel. Nagy elonye hogy az aldozat soha sem fog eltelni a mergezett etellel/​itallal,​ ha sikerul ravenni a folyamatos fogyasztasra,​ pillanatok alatt megolhetjuk... Hatranya hogy az etelre/​italra ranezve latszik hogy mergezett...+Eteleket ​es italokat lehet mergezove tenni a segitsegevel. Nagy elonye hogy az aldozat soha sem fog eltelni a mergezett etellel/​itallal,​ ha sikerul ravenni a folyamatos fogyasztasra,​ pillanatok alatt megolhetjuk... Hatranya hogy az etelre/​italra ranezve latszik hogy mergezett..
 +Az italok mergezetten is kifejtik a hatasukat, megpedig a mergezesuk utan. 100 feletti varazslatiszinttel mar van esely olyan mergezett etelt kesziteni, amely a maximumot mergezi. 
 +Kezdo jatekosokra hatastalan.
  
  
Sor 454: Sor 476:
  
 Egy adott iranyt falazhatsz, amivel hosszabb-rovidebb idore lezarod azt a kijaratot mindket oldalrol. Ha az adott lokacion csak egyetlen kijarat van, azt sajnos nem falazhatod. A falon Te, vagy mas feketemagus az arnyekut varazslattal at tud hatolni, illetve a papok sotetseguzes varazslata megszuntetheti. Ha a fal varazslat szintje elerte a jot, akkor mar elolenyeket is tudsz falazni, es az igy ketrecbe zart elolenyeket felaldozhatod az oltarnal. Ez szukseges a pokolba jutashoz. De alkalmas lenyek egy helyre gyujtesevel gyakorloteret is berendezhetsz magadnak, atkoltoztetheted Rozi-t a foterre, az alkalmazasanak csak a fantaziad es a wizardok turokepessege szab hatart. Egy adott iranyt falazhatsz, amivel hosszabb-rovidebb idore lezarod azt a kijaratot mindket oldalrol. Ha az adott lokacion csak egyetlen kijarat van, azt sajnos nem falazhatod. A falon Te, vagy mas feketemagus az arnyekut varazslattal at tud hatolni, illetve a papok sotetseguzes varazslata megszuntetheti. Ha a fal varazslat szintje elerte a jot, akkor mar elolenyeket is tudsz falazni, es az igy ketrecbe zart elolenyeket felaldozhatod az oltarnal. Ez szukseges a pokolba jutashoz. De alkalmas lenyek egy helyre gyujtesevel gyakorloteret is berendezhetsz magadnak, atkoltoztetheted Rozi-t a foterre, az alkalmazasanak csak a fantaziad es a wizardok turokepessege szab hatart.
 +A jelen kor jatekosai mar eleg sok lenyt beprobaltak. Igy amit most enged a rendszer, azt nagy valoszinuseggel batran dobalhatod a nepre. Sajnos a ketrecelt lenyek veszitenek a harciassagukbol. De nehany samannal vagy oriaspokkal meg mindig lehet mokazni.
  
  
Sor 465: Sor 488:
   Mana: 200   Mana: 200
  
-A megkotott targyat tolvaj mar nem tudja ellopni toled. Raadasul ez megmarad kilepes es belepes utan is. Ez egy igen hasznos varazslat, hogy elvegyuk a tolvajok kedvet a lopastol.+A megkotott targyat tolvaj mar nem tudja ellopni toled. Ez egy igen hasznos varazslat, hogy elvegyuk a tolvajok kedvet a lopastol
 +Magasabb szinten csak stabilabban sikerul, mas elonye nincs, igy 50-nel tovabb nem szukseges fejleszteni.
  
  
Sor 476: Sor 500:
   Mana: 90   Mana: 90
  
-Csokkenti az ellenfel intelligenciajat,​ ami magusok, samanok es egyeb ellenfelekkel szemben elonyt jelenthet.+Csokkenti az ellenfel intelligenciajat ​es bolcsesseget, ami magusok, samanok es egyeb ellenfelekkel szemben elonyt jelenthet. Nem is keveset, hanem akar 10 pontot is elvehet toluk. Ehhez 250 korulre kell fejleszteni. Lehet tovabb is, mert mint minden arto varazslat a maximum fejlesztese utan ugyan tobbet nem ront az ellenfelen, de tovabb rajta marad.
  
 [[orulet es felelem varazslatok megszerzese|Megszerzese]] [[orulet es felelem varazslatok megszerzese|Megszerzese]]
Sor 488: Sor 512:
  
 Sokszor felesleges megolni az ellenfeledet,​ eleg csak elkergetni, ezzel is szabadda teve a kincshez, egyeb ertekes dolgokhoz vezeto utat. Minek megolni, ha egy eleten at kinozhatod? Sokszor felesleges megolni az ellenfeledet,​ eleg csak elkergetni, ezzel is szabadda teve a kincshez, egyeb ertekes dolgokhoz vezeto utat. Minek megolni, ha egy eleten at kinozhatod?
 +260 varazslati szinten nincs ellenfel, amely ellen tudna allni a felelemnek.
   ​   ​
 [[orulet es felelem varazslatok megszerzese|Megszerzese]] [[orulet es felelem varazslatok megszerzese|Megszerzese]]
Sor 500: Sor 525:
   Mana: 180   Mana: 180
   ​   ​
-Az ujjaszuleteshez szukseged lesz egy adag balzsamra, amit Mazsolatol vehetsz meg, egy megfelelo faju hullara, amit mumifikalva hozzalathatsz a szertartashoz. Tovabba ez a varazslat kivalo hulla tarolok keszitesere. Mazsolonal minden resetben eggyel tobb balzsam lesz elerheto, ha felvasaroljuk az osszeset. A maximum, ami elerheto egy resetben Mazsolanal 16, azutan visszafordul 2-re. Kezdetben ennyi talalhato nala. A balzsam koltsege 100-as alkudozassal 12-13.000 arany korul van.+Az ujjaszuleteshez szukseged lesz egy adag balzsamra, amit Mazsolatol vehetsz meg, egy megfelelo faju hullara, amit mumifikalva hozzalathatsz a szertartashoz. Tovabba ez a varazslat kivalo hulla tarolok keszitesere. Mazsolonal minden resetben eggyel tobb balzsam lesz elerheto, ha felvasaroljuk az osszeset. A balzsam koltsege 100-as alkudozassal 12-13.000 arany korul van.
  
 [[Mumifikalas varazslat megszerzese|Megszerzese]] [[Mumifikalas varazslat megszerzese|Megszerzese]]
Sor 521: Sor 546:
  
 Ha csatlakozol kesobb a pokolfajzat iskolahoz, valamennyi bonuszt fogsz kapni erre a varazslatra. Ha csatlakozol kesobb a pokolfajzat iskolahoz, valamennyi bonuszt fogsz kapni erre a varazslatra.
 +
 +Ez egy 2 koros varazslat, amely tuz es sotet tipussal sebez.
  
 [[Pokoltuz varazslat megszerzese|Megszerzese]] [[Pokoltuz varazslat megszerzese|Megszerzese]]
Sor 555: Sor 582:
 gyulekeznek,​ majd kitor a mindent elsopro vihar... a belole hullo kokemeny gyulekeznek,​ majd kitor a mindent elsopro vihar... a belole hullo kokemeny
 jegszemek pedig konnyen halalra is verhetik a kellokeppen balgakat. jegszemek pedig konnyen halalra is verhetik a kellokeppen balgakat.
 +
 +30. szintu jatekosokat lehet vele furdetni. Sajnos csak akkor, ha nem tartoznak a henye-k koze. Tehat, ha 2 percen tul nem csinalnak semmit, akkor hatastalan lesz rajuk.
  
 **Oregseg:​** **Oregseg:​**
Sor 565: Sor 594:
 Rovid idore megizlelteted aldozatoddal a mulo ido pusztito hatalmat, mely Rovid idore megizlelteted aldozatoddal a mulo ido pusztito hatalmat, mely
 legyozi meg a legnagyobb hosoket is. Ez egy kivalo varazslat TK-ban. legyozi meg a legnagyobb hosoket is. Ez egy kivalo varazslat TK-ban.
 +
 +Amikor mar otleted sincs, hogy hogyan nyerhetned meg a harcot, akkor celszeru az oregsegre gondolni. 4-et von le az ellenfel erejebol, allokepessegebol es karizmajabol. Ami pedig a legjobb, hogy ezen felul le is lassitja oket. Pa-pa turbo! Raadasul nem is kell sokaig fejleszteni,​ 80 eleg hozza.
  
 [[Oregseg varazslat megszerzese|Megszerzese]] [[Oregseg varazslat megszerzese|Megszerzese]]
Sor 576: Sor 607:
  
 Egy tulvilagi lenyt koltoztetsz aldozatod fejebe, ami meggatolja, hogy felhasznalja magikus forrasait, vagyis keptelen lesz akar egyetlen varazslat elmondasara is. (Ez a kitetel csak szornyekre ervenyes.) Mindemellett olyannyira blokkolja tudatos gondolkodasat,​ hogy keptelen lesz a legkisebb mozgasra is, noha azon kivul barmi mast csinalhat. Egy tulvilagi lenyt koltoztetsz aldozatod fejebe, ami meggatolja, hogy felhasznalja magikus forrasait, vagyis keptelen lesz akar egyetlen varazslat elmondasara is. (Ez a kitetel csak szornyekre ervenyes.) Mindemellett olyannyira blokkolja tudatos gondolkodasat,​ hogy keptelen lesz a legkisebb mozgasra is, noha azon kivul barmi mast csinalhat.
 +Sokat kombozo lenyek ellen kotelezo hasznalni. Ugyan nem hagynak fel ezzel a szokasukkal teljesen, de mar kezelhetoek lesznek a harcban.
  
 [[Tudatbilincs,​ pokol es holtakszeme varazslatok megszerzese|Megszerzese]] [[Tudatbilincs,​ pokol es holtakszeme varazslatok megszerzese|Megszerzese]]
Sor 587: Sor 619:
   ​   ​
 Ha valami miatt nem tudunk lemenni a pokolba, hozzuk el magunk kore a poklot... hatha orulni fognak neki a szomszedok... ;) Az [ido]-vel megadhatod, hogy hany masodperc mulva szabaduljon el a pokol. Ez minimum 10, maximum 600 mp lehet. Ha valami miatt nem tudunk lemenni a pokolba, hozzuk el magunk kore a poklot... hatha orulni fognak neki a szomszedok... ;) Az [ido]-vel megadhatod, hogy hany masodperc mulva szabaduljon el a pokol. Ez minimum 10, maximum 600 mp lehet.
 +TK-n kivul kell kinyomni 200-ra, hogy aztan majd TK-ban lehessen hasznalni. Kizarolag TK-s jatekos ellen mukodik. Akire nemes egyszeruseggel rarobban amikor a lokaciora er.
  
 [[Tudatbilincs,​ pokol es holtakszeme varazslatok megszerzese|Megszerzese]] [[Tudatbilincs,​ pokol es holtakszeme varazslatok megszerzese|Megszerzese]]
Sor 599: Sor 632:
  
 A halottak misztikus kepesseget idezed magadra, amellyel meg a legnagyobb sotetseg kozepette is lathatod az elo lenyeket. A halottak misztikus kepesseget idezed magadra, amellyel meg a legnagyobb sotetseg kozepette is lathatod az elo lenyeket.
 +Hasznos amennyiben az iskolamestereket keresed Sienmarban.
  
 [[Tudatbilincs,​ pokol es holtakszeme varazslatok megszerzese|Megszerzese]] [[Tudatbilincs,​ pokol es holtakszeme varazslatok megszerzese|Megszerzese]]
feketemagus.txt · Utolsó módosítás: 2020/08/31 13:12 szerkesztette: amanovik