Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


osztaly_lovag_rangrendszer

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

osztaly_lovag_rangrendszer [2015/11/14 23:29]
amanovik létrehozva
osztaly_lovag_rangrendszer [2015/11/15 01:14] (aktuális)
amanovik typo
Sor 3: Sor 3:
 [[osztalyok_lovag_rangok|Rangok]] [[osztalyok_lovag_rangok|Rangok]]
  
-Az elorejutas modja a rozsa lovagoktol kapott kuldetesek teljesitese,​ a jatekban ​egylore ​nincsenek beepitett kuldetesek.+Az elorejutas modja a rozsa lovagoktol kapott kuldetesek teljesitese,​ a jatekban ​egyelore ​nincsenek beepitett kuldetesek.
  
 Bar ilyen modon az eloleptetesek szubjektiv alapon tortennek, az indokokat logoljak, es azok minden rozsa lovag szamara publikusak. Amennyiben valaki megalapozott ok nelkul leptet elo vagy fokoz le, a rozsa tanacs illetve a rend nagymestere felulbiralhatja. Bar ilyen modon az eloleptetesek szubjektiv alapon tortennek, az indokokat logoljak, es azok minden rozsa lovag szamara publikusak. Amennyiben valaki megalapozott ok nelkul leptet elo vagy fokoz le, a rozsa tanacs illetve a rend nagymestere felulbiralhatja.
  
 Vetsegek, nem lovaghoz melto viselkedes eseten lefokozni is lehetseges, illetve renitens lovagok rendbol torteno kitiltasara is van lehetoseg. Ilyenkor az illeto elveszti osztalyat es harcos lesz. Vetsegek, nem lovaghoz melto viselkedes eseten lefokozni is lehetseges, illetve renitens lovagok rendbol torteno kitiltasara is van lehetoseg. Ilyenkor az illeto elveszti osztalyat es harcos lesz.
osztaly_lovag_rangrendszer.txt · Utolsó módosítás: 2015/11/15 01:14 szerkesztette: amanovik