Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tarsulas

A runamagus iskolaba csak kezdokent (azaz osztaly es iskola nelkul) allhatsz be.

Fontos, hogy mindig vard vegig, amig a lenyek vegeznek a mondanivalojukkal, vagy nem kapod meg a kreditet a kuldetesert

Az elso lepes, hogy elmesz Shahriarba es az alkimistanak azt mondod „runamagus”.

Innentol majd felirom milyen feladatokat kell vegrehajtani, de a sorrend egyelore emlekezetbol megy.

A kovetkezo lepes, hogy Mortorhoz kell menned piszkos harcot tanulni. Ezert cserebe Mortor egy kristalygombot fog kerni, amit a goblinbarlangbol kell elhoznod. Ehhez kezdonek kell lenni, de a goblinokat meg kell tudnod olni. Fontos, hogy eddig a pontig ne csinald meg a Becsulet kuldeteset, mert Mortor azt fogja mondani, hogy biztos az uriholgytol loptad a kristalygombot. Szukseged lesz nemi ugyessegre es tamadas kepzettsegre is, hogy Mortor foglalkozzon veled. Nem tul jo tamadas es 18-as ugyesseg mar eleg. Az alkimista ezutan elkuld a vizitunderhez aquilaba, akitol varazsport kell kerned. Ehhez szent jellem kell, ugyhogy mielott elindulsz, igyal meg egy feher italt, vagy gyontattasd meg magad.

Ezutan vissza az alkimistahoz, aki elkuld a torpe kovacshoz, torpefaluba. A torpe kovacs elkuld egy varazsfemert, ami a kobold barlang szemettelepen van. A „nez szemet” majd „keres szemet” paranccsal veheted fel. Nem biztos, hogy elsore sikerul es resetenkent csak egyszer lehet felvenni.

Alvezernel a harcosok iskolamesterenel azt mondod „runamagus”, majd azt hogy „fegyverhasznalat”. Ezutan o adni fog 2 penget, te pedig meg felveszel egy pancelt fotertol 2d, lepcso iranyban, majd visszamesz a torpe kovacshoz es megint azt mondod „runamagus”.

A torpe kovacs tanit egy kepzettseget es ket runat. Ezutan elmesz nitakaja magusahoz, es ha azt mondod neki is hogy „runamagus”, o magyaraz neked egy kicsit, majd elkuld a feketemagusokhoz.

A helyi csodadoktort keresd, de addigra intezd el, hogy demoni legyen a jellemed. Mondd neki, hogy pentagram. Le fogja szakitani a karod, tehat legyen annyi eleterod, hogy tulelj egy csonkolast. Ezutan visszamesz Nitakaja magusahoz, es miutan kozlod vele, hogy „runamagus”, tanit neked, aztan elkuld egy barlangba Aurax eszaki reszen.

A barlangba resetenkent csak egyszer tudsz bemenni. Eloszor menj eszak-eszakkelet fele, es „olvas”d el a kotablat. Amint ez megvan, a barlang delnyugati reszeben ki tudod javitani a runat a „kijavit varazsjel” paranccsal, ami atrak a kovetkezo teruletre. Itt nyugaton „kihuz palca”-val szerzel egy varazspalcat, majd eszak fele haladva megint kijavitasz egy runat. Figyelj oda, hogy javitsd ki a runat, mielott megprobalnal tovabbhaladni eszak fele, kulonben a megjeleno ogregyerek megol, ha nagyon alacsony szintu vagy. Amint innen tovabbhaladsz eszakra, „tisztit sisak” segitsegevel szerezd meg Arkhont a sisakot, majd mondd: megeskuszom.

Kesz, runamagus lettel.

tarsulas.txt · Utolsó módosítás: 2020/06/20 09:57 szerkesztette: momm