Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tarsulas

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
tarsulas [2019/02/13 19:54]
amanovik
tarsulas [2019/05/28 16:03] (aktuális)
amanovik
Sor 1: Sor 1:
-A runamagus ​iskola nagyon titokzatos es osi osztaly, ezert a belepesevel kapcsolatos informaciokat homaly fedi.+A runamagus ​iskolaba csak kezdokent (azaz osztaly ​es iskola nelkul) allhatsz be
  
-Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy hosszu kuldetessorozatot kell megoldanod ahhozhogy beallhass.+** Fontos, hogy mindig vard vegigamig a lenyek vegeznek a mondanivalojukkal,​ vagy nem kapod meg a kreditet a kuldetesert**
  
 +Az elso lepes, hogy elmesz Shahriarba es az alkimistanak azt mondod "​runamagus"​.
 +
 +Innentol majd felirom milyen feladatokat kell vegrehajtani,​ de a sorrend egyelore emlekezetbol megy.
 +
 +A kovetkezo lepes, hogy Mortorhoz kell menned piszkos harcot tanulni. Ezert cserebe Mortor egy kristalygombot fog kerni, amit a goblinbarlangbol kell elhoznod. Ehhez kezdonek kell lenni, de a goblinokat meg kell tudnod olni.
 +Szukseged lesz nemi ugyessegre es tamadas kepzettsegre is, hogy Mortor foglalkozzon veled. **Atlagos** tamadas es **19-es ugyesseg** mar eleg, de lehet, hogy kevesebb is.
 +
 +Az alkimista ezutan elkuld a vizitunderhez aquilaba, akitol varazsport kell kerned. Ehhez szent jellem kell, ugyhogy mielott elindulsz, igyal meg egy feher italt, vagy gyontattasd meg magad.
 +
 +
 +Ezutan vissza az alkimistahoz,​ aki elkuld a torpe kovacshoz, torpefaluba. ​
 +A torpe kovacs elkuld egy varazsfemert,​ ami a kobold barlang szemettelepen van. A "nez szemet"​ majd "keres szemet"​ paranccsal veheted fel. Nem biztos, hogy elsore sikerul es resetenkent csak egyszer lehet felvenni.
 +
 +Alvezernel a harcosok iskolamesterenel azt mondod "​runamagus",​ majd azt hogy "​fegyverhasznalat"​. Ezutan o adni fog 2 penget, te pedig meg felveszel egy  pancelt fotertol 2d, lepcso iranyban, majd visszamesz a torpe kovacshoz es megint azt mondod "​runamagus"​.
 +
 +A torpe kovacs tanit egy kepzettseget es ket runat. Ezutan elmesz nitakaja magusahoz, es ha azt mondod neki is hogy "​runamagus",​ o magyaraz neked egy kicsit, majd elkuld a feketemagusokhoz. ​
 +
 +A helyi csodadoktort keresd, de addigra intezd el, hogy demoni legyen a jellemed. Mondd neki, hogy pentagram.
 +Le fogja szakitani a karod, tehat legyen annyi eleterod, hogy tulelj egy csonkolast.
 +Ezutan visszamesz Nitakaja magusahoz, es miutan kozlod vele, hogy "​runamagus",​ tanit neked, aztan elkuld egy barlangba Aurax eszaki reszen.
 +
 +A barlangba resetenkent csak egyszer tudsz bemenni. Eloszor menj eszak-eszakkelet fele, es "​olvas"​d el a kotablat. Amint ez megvan, a barlang delnyugati reszeben ki tudod javitani a runat a "​kijavit varazsjel"​ paranccsal, ami atrak a kovetkezo teruletre. Itt nyugaton "kihuz palca"​-val szerzel egy varazspalcat,​ majd eszak fele haladva megint kijavitasz egy runat. Figyelj oda, hogy javitsd ki a runat, mielott megprobalnal tovabbhaladni eszak fele, kulonben a megjeleno ogregyerek megol, ha nagyon alacsony szintu vagy. Amint innen tovabbhaladsz eszakra, "​tisztit sisak" segitsegevel szerezd ​ meg Arkhont a sisakot, majd mondd: megeskuszom.
 +
 +Kesz, runamagus lettel.
tarsulas.1550084070.txt.gz · Utolsó módosítás: 2019/02/13 19:54 szerkesztette: amanovik