Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tolvaj

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
tolvaj [2015/06/27 10:42]
lpapp
tolvaj [2015/07/03 15:03] (aktuális)
lpapp
Sor 175: Sor 175:
   Költség: 150sp   Költség: 150sp
   ​   ​
-A tolvajok egyik legnehezebben kivitelezhető képessége. Erre már csak az igazán ügyes, jól képzett mestertolvajok vállalkoznak,​ hiszen ha idő előtt kiderül a turpisság, abból kellemetlenségek származhatnak. De ha valaki jártas a lopás művészetében,​ akkor könnyen juthat pénzhez. TK-sok erre bonuszt kapnak, ezaltal a kizsebeles uteme jelentosen felgyorsulhat nagy osszeg megszerzesehez.+A tolvajok egyik legnehezebben kivitelezhető képessége. Erre már csak az igazán ügyes, jól képzett mestertolvajok vállalkoznak,​ hiszen ha idő előtt kiderül a turpisság, abból kellemetlenségek származhatnak. De ha valaki jártas a lopás művészetében,​ akkor könnyen juthat pénzhez. 
 + 
 +TK-sok erre bonuszt kapnak, ezaltal a kizsebeles uteme jelentosen felgyorsulhat nagy osszeg megszerzesehez. ​Egesz pontosan a tovabbi bonuszok jarnak: 
 + 
 +* Minden korben lehet hasznalni, nem csak minden masodik 
 + 
 +* 2.5-3-szor tobb penzt hoz egy korben 
 + 
 +* Sokkal kevesebb az esely a lebukasra
  
 Ha vegigmer a kovetkezot mutatja, akkor a celszemely tobb, mint 1.000.000 arany ermevel rendelkezik. Azonban legyunk ovatosak a testorokkel. Ha nem sikerulne a kizsebeles es a celszemely felberelt 4 eros fejvadasz testort, akkor lehet porul jarhatunk. Ha vegigmer a kovetkezot mutatja, akkor a celszemely tobb, mint 1.000.000 arany ermevel rendelkezik. Azonban legyunk ovatosak a testorokkel. Ha nem sikerulne a kizsebeles es a celszemely felberelt 4 eros fejvadasz testort, akkor lehet porul jarhatunk.
tolvaj.txt · Utolsó módosítás: 2015/07/03 15:03 szerkesztette: lpapp