Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


arkhon_legendaja

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
arkhon_legendaja [2019/01/28 23:34]
amanovik
arkhon_legendaja [2019/01/29 00:11] (aktuális)
amanovik
Sor 66: Sor 66:
  
 A harc leirhatatlan volt - a pusztito fizikai es magikus kataklizmaban elpusztult az egesz osi varos. Helyen ma is csak egy uvegkrater lathato, ahol tobbezer tonnanyi homok olvadt el egy pillanat alatt valamelyik elszabadult varazslattol. Arkhon fel szemere megvakult es lebenult a jobb oldala, de vegul lesujtotta ellenfelet. A harc leirhatatlan volt - a pusztito fizikai es magikus kataklizmaban elpusztult az egesz osi varos. Helyen ma is csak egy uvegkrater lathato, ahol tobbezer tonnanyi homok olvadt el egy pillanat alatt valamelyik elszabadult varazslattol. Arkhon fel szemere megvakult es lebenult a jobb oldala, de vegul lesujtotta ellenfelet.
-Amint a kiraly testebol elszallt az ero, a kincsekkel nem torodve rohant vissza az oregemberhez a barlangba es laba ele hajitotta a csizmakat.+Amint a kiraly testebol elszallt az ero, Arkhon ​a kincsekkel nem torodve rohant vissza az oregemberhez a barlangba es laba ele hajitotta a csizmakat.
  
 Az oreg szotlanul a labara huzta a csizmakat, Arkhonra nezett, es alig lathatoan bolintott. Az oreg szotlanul a labara huzta a csizmakat, Arkhonra nezett, es alig lathatoan bolintott.
arkhon_legendaja.txt · Utolsó módosítás: 2019/01/29 00:11 szerkesztette: amanovik