Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tarsulas

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
tarsulas [2019/05/28 14:32]
amanovik
tarsulas [2019/05/28 16:03] (aktuális)
amanovik
Sor 18: Sor 18:
 Alvezernel a harcosok iskolamesterenel azt mondod "​runamagus",​ majd azt hogy "​fegyverhasznalat"​. Ezutan o adni fog 2 penget, te pedig meg felveszel egy  pancelt fotertol 2d, lepcso iranyban, majd visszamesz a torpe kovacshoz es megint azt mondod "​runamagus"​. Alvezernel a harcosok iskolamesterenel azt mondod "​runamagus",​ majd azt hogy "​fegyverhasznalat"​. Ezutan o adni fog 2 penget, te pedig meg felveszel egy  pancelt fotertol 2d, lepcso iranyban, majd visszamesz a torpe kovacshoz es megint azt mondod "​runamagus"​.
  
-A torpe kovacs tanit egy kepzettseget es ket runat. Ezutan elmesz nitakaja magusahoz, es ha azt mondod neki is hogy "​runamagus",​ o magyaraz neked egy kicsit, majd elkuld a feketemagusokhoz. A helyi csodadoktort keresd, de addigra intezd el, hogy demoni legyen a jellemed. Mondd neki, hogy pentagram.+A torpe kovacs tanit egy kepzettseget es ket runat. Ezutan elmesz nitakaja magusahoz, es ha azt mondod neki is hogy "​runamagus",​ o magyaraz neked egy kicsit, majd elkuld a feketemagusokhoz. ​ 
 + 
 +A helyi csodadoktort keresd, de addigra intezd el, hogy demoni legyen a jellemed. Mondd neki, hogy pentagram.
 Le fogja szakitani a karod, tehat legyen annyi eleterod, hogy tulelj egy csonkolast. Le fogja szakitani a karod, tehat legyen annyi eleterod, hogy tulelj egy csonkolast.
 Ezutan visszamesz Nitakaja magusahoz, es miutan kozlod vele, hogy "​runamagus",​ tanit neked, aztan elkuld egy barlangba Aurax eszaki reszen. Ezutan visszamesz Nitakaja magusahoz, es miutan kozlod vele, hogy "​runamagus",​ tanit neked, aztan elkuld egy barlangba Aurax eszaki reszen.
tarsulas.txt · Utolsó módosítás: 2019/05/28 16:03 szerkesztette: amanovik