Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


tarsulas

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
tarsulas [2019/05/28 16:03]
amanovik
tarsulas [2020/06/20 09:57] (aktuális)
momm
Sor 8: Sor 8:
  
 A kovetkezo lepes, hogy Mortorhoz kell menned piszkos harcot tanulni. Ezert cserebe Mortor egy kristalygombot fog kerni, amit a goblinbarlangbol kell elhoznod. Ehhez kezdonek kell lenni, de a goblinokat meg kell tudnod olni. A kovetkezo lepes, hogy Mortorhoz kell menned piszkos harcot tanulni. Ezert cserebe Mortor egy kristalygombot fog kerni, amit a goblinbarlangbol kell elhoznod. Ehhez kezdonek kell lenni, de a goblinokat meg kell tudnod olni.
-Szukseged lesz nemi ugyessegre es tamadas kepzettsegre is, hogy Mortor foglalkozzon veled. **Atlagos** tamadas es **19-es ugyesseg** mar eleg, de lehet, hogy kevesebb is. +**Fontos, hogy eddig a pontig ne csinald meg a [[a_becsuelet_kueldetese|Becsulet kuldeteset]],​ mert Mortor azt fogja mondani, hogy biztos az uriholgytol loptad a kristalygombot.** 
 +Szukseged lesz nemi ugyessegre es tamadas kepzettsegre is, hogy Mortor foglalkozzon veled. **Nem tul jo** tamadas es **18-as ugyesseg** mar eleg.
 Az alkimista ezutan elkuld a vizitunderhez aquilaba, akitol varazsport kell kerned. Ehhez szent jellem kell, ugyhogy mielott elindulsz, igyal meg egy feher italt, vagy gyontattasd meg magad. Az alkimista ezutan elkuld a vizitunderhez aquilaba, akitol varazsport kell kerned. Ehhez szent jellem kell, ugyhogy mielott elindulsz, igyal meg egy feher italt, vagy gyontattasd meg magad.
  
tarsulas.1559052207.txt.gz · Utolsó módosítás: 2019/05/28 16:03 szerkesztette: amanovik